Om oss


Inhotel er en avdeling av Rondane Høyfjellshotell AS. Vi har brukt vårt eget hotell og søsterbedriften Rondane Fjellstue, som testobjekt for våre egne idéer om videoresepsjon siden sommeren 2021. Så langt er det ingen andre hoteller som har videoresepsjon og således kan vi skryte av å ha det beste kompetansemiljøet knyttet til video og hoteller i Norge.
Vi tar denne posisjonen på alvor og gjør mange grep for og ikke bare vært først, men også best. Vi scanner verdensmarkedet kontinuerlig for å finne de til enhver tid beste videosystemene. Her har utviklingen skutt fart etter pandemien og hele markedet er i utvikling hver dag. Våre kunder skal få det optimalt beste systemet, samtidig er vi avhengig av og kun bruke ett system, for å dra nytte av fleksibilitet og at resepsjonistene sitter i en sløyfe.

Våre ansatte


Våre ansatte sitter på kontorer over hele Norge og betjener overnattingssteder og næringsbygg. For tiden har vi kunder i Oslo, på Geilo og Rondane. Som den første virksomheten i Norge lever vi av å tilby godt opplærte, blide og raske resepsjonister på video.


Resepsjonist

Nora

 


Resepsjonist

Heidi

 


Markedssjef og digital

Michael

 


Prosjektleder

Ole

 


Resepsjonist

Siri

 


Resepsjonist

Marthe

 


Resepsjonist

Lea

 


Resepsjonist

Kathrine

 

Inhotels visjon


Vi skal bemanne hotellbransjen med de beste resepsjonistene som kan oppdrives i bransjen og gi disse grundig opplæring. De skal kunne de enkelte hotell de arbeider for til fingerspissene og de skal kunne sitt fag og være stolte av å arbeide for ditt hotell.
Video er et virkemiddel for å tilby god pris og høyest mulig fleksibilitet.
Inhotel skal bestrebe seg på å ha markedets beste kompetanse på de til enhver tid ledende videoresepsjonssystemene på verdensmarkedet.

Prosjektleder

Ole T. Hoelseth (55)

Syv års erfaring fra hotell- og reiseliv. Salgs og markedføringssbakgrunn. Utdannet på University of Westminster i London.
E-post: oleth@rondane.no
Mob. 930 32 084

 

Teknisk prosjektleder og markedssjef

Michael Aasheim (29)

Ti års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. Utdannet økonom fra Universitetet i Sør-Øst Norge og Univeristy of Wollongong Sydney
E-post: michael@rondane.no
Mob. 900 55 543

Styreleder og daglig leder for Rondane Høyfjellshotell

Pål Berthling-Hansen (55)

Vokste opp i overnattingsbransjen. En av eierne av Rondane Høyfjellshotell siden 2014
Foreleser BI i 25 år, Økonomi og Lean