Slik opplever gjesten en videoresepsjon

Det første gjesten ser er en avatar, dvs en skjermsparer. Skjermspareren viser en resepsjonist i arbeid, og kan tilsynelatende se ut som en streamet sending.  Den “ekte” videoresepsjonisten kan dukke opp ved at gjesten beveger seg innenfor et bestemt område foran skjermen, eller ved å klikke på en tekst på skjermen hvor det står “Klikk for kontakt med resepsjonist”. Kontakt oppnås etter 5-6 sekunder.

Videoresepsjon – ny verden, nye muligheter

Videoresepsjonisten kan gjennomføre booking, ombooking og utøve conciergerollen som om det sto en fysisk person i resepsjonen. Det er også mulig å dele skjerm for eksempelvis å vise kart, skrive ut kvitteringer og lignende.

Ønsker gjesten en ekstra pute, tannbørste m.m., kan dette løses ved at fjernresepsjonisten åpner skap. Det kan til og med selges kaldretter ved å åpne kjøleskap.

Pakker kan mottas ved å åpne et skap, hvor budet plasserer pakken. Deretter lukkes skapet og resepsjonisten skriver ut en kvittering på mottak, som budet kan ta med seg.

Nok kapasitet, når du trenger det

Inhotels oppskalerer når det er mye å gjøre og nedskalerer når det er lite å gjøre. Det er ikke lenger din bekymring om du har nok folk på jobb, sykdom eller ansatte som slutter brått.

Se video her